Referenties van klanten

Wij bouwen op maat gemaakte houten meubels die decennia lang gekoesterd zullen worden. Dit is wat onze klanten vertellen over onze maatwerkmeubels en service.

Wandkast in siënarood en houtnerf panelen.

Mike is een prima vakman. Hij heeft een prachtige kastenwand gemaakt (bestaande uit een pantry, kledingkast en bovenkasten). Hij heeft oog voor detail, werkt netjes en is heel goed in maatwerk. De communicatie verliep vanaf het eerste contact tot het eind prettig. Ik zie in de reviews staan dat iemand het vreemd vond dat hij een voorschot vraagt; ik vond dat logisch aangezien hij materiaal voor je bestelt. De kastenwand is samengesteld uit twee kleuren meubelpaneel en Mike had goede ideeën voor de vlak/kleurverdeling. We zouden hem zo weer vragen en kunnen hem van harte aanbevelen.

Marieke    

Wandkast in siënarood en houtnerf panelen.
Hoekkast met TV en openhaard

Hoekkast met TV en openhaard

We waren voor onze nieuwbouwwoning op zoek naar een maatwerk tv meubel waar een waterdamphaard in verwerkt kon worden. We kregen als snel een reactie van Mike en na een persoonlijk adviesgesprek hebben we een akkoord gegeven op de offerte. Vandaag is het tv meubel geleverd en gemonteerd. Het is echt super mooi geworden, nog mooier dan verwacht. We hebben het contact met Mike als zeer prettig ervaren. Als we in de toekomst weer iets nodig hebben, is hij de eerste die we bellen. We zullen vrienden en familie aanbevelen om bij Intusklus aan te kloppen.

Susan    

Kastenwand met verbindende radiatorpanelen.

Mike heeft voor ons twee grote inbouwkasten gemaakt aan de zijkanten van het grote raam, met daartussen prachtige ombouw van de radiator. Het ziet er prachtig en stijlvol uit, nog mooier dan dat we ons hebben voorgesteld. Mike is een echte vakman. Communicatie en afspraken uitstekend. We zullen Mike ook vragen ook een paar anderen vergelijkbare klussen te doen voor ons.

Julia    

Kastenwand met verbindende radiatorpanelen.

Klaar om je project verder uit te werken?

Deel je gedachten met ons. Wij maken graag een vrijblijvende offerte zonder verdere verplichtingen.

Trapkast nieuwbouw woning

Trapkast nieuwbouw woning

Mike heeft bij een ons een prachtige trapkast gebouwd. Het leek een lastige klus omdat er rare hoeken bij kwamen kijken maar het is allemaal prachtig afgewerkt. Mike kwam een uurtje inmeten en had twee weken later de kast thuis al grotendeels gemaakt. Ter plekke heeft hij alles gemonteerd en zo op maat gezaagd dat het exact aansluit. Alle randjes zijn netjes afgekit. Los van een aardige kerel is Mike duidelijk een vakman die meedenkt en goed werkt levert. We hebben hem dan ook zonder enige twijfel alleen gelaten in ons huis toen hij bezig was.

Roeland    

Kledingkast op maat maken

Reageert snel. Komt afspraken na. En werkt zeer netjes! Wij zijn er heel blij mee.

Jill    

TV meubel en vakkenkast

Meedenken, advies, goed werk, duidelijk in planning en verwachtingen.

Alexander    

Ombouwkast

ntus-klus heeft een goede prijs neergelegd, meegedacht in verbeteringen en oplossingen. Goede werk geleverd.

Enisa    

Kledingkast

Perfect! Mooi gewerkt Mike! We zijn heel blij met de kledingkast en tv meubel. Erg mooi geworden. Ik kan iedereen Mike aanbevelen. Dankje!

Friso    

Meubels maken

De ervaring met intus-klus was heel positief. Mike luisterde goed naar onze ideeën, maar kwam ook met heel goede praktische suggesties die ons oorspronkelijk plan maar beter maakte.

Hij heeft voor ons twee MDF kasten gerealiseerd, allebei perfect uitgevoerd, een groot MDF bureau die heel stabiel en mooi is, en ook een stand voor de computer en printer die ook heel goed zijn gemaakt.

Ook heeft hij een vitrine van eiken en hoog glans gemaakt en dat is echt mooi geworden. Dit is een moeilijke klus, maar het eindresultaat is echt indrukwekkend.

De communicatie met Mike ging heel goed, hij reageert altijd best snel en doet nooit moeilijk over kleine suggesties.

Zeker iemand die we aanraden! Dank voor de werkzaamheden!

Corina    

Afwerking woonkamer

Ik heb een heel goede ervaring gehad! Ik ga Mike zeker nog een keer vragen als ik een klus heb.

Anoniem    

Wandmeubel maken

Goed en mooi werk geleverd, prettig contact, duidelijke afspraken en de kosten schat ik als gemiddeld in.

Anoniem    

Nis in hal van woning voorzien van kapstok en opbergvakken en koof

Goede vakman, eindresultaat is prachtig.

Anoniem    

Washok opknappen met inbouw kast voor wasmachine en droger.

Zeer fijne samenwerking. Communicatie verloopt goed. Vooraf langsgekomen voor een plan en een prijsopgave. Daarna volledig volgens planning geleverd. En het eindresultaat mag er zijn.

Benno    

Inbouwkast zolder met 2 schuine wanden

Een hele goede ervaring met deze vakman. Kwam in onze wensen tegemoet, maakte een mooie tekening in bijzijn, nam de tijd om alles rustig te analyseren. Mooi voordeel de kast kon eerder geplaatst worden. Ziet er erg strak en professioneel uit, precies zoals we voor ogen hebben.

Marc    

Ombouw verwarming

Na een prijs afgepsroken te hebben voor de ombouw , is er bij ons gemeten hierbij hebben wij afgesproken dat de ombouw de week er op werd gemonteerd. Na het opmeten krijgen wij een mail waarin ons werd gevraagd om een aanbetaling , wat ik zeer vreemd vind zeker dat het pas savonds word gemeld na het meten! Hij stond er op dat we een aanbetaling deden dus de opdracht is niet doorgegaan.

Anoniem    

Wandmeubel 7,78x2,60x0,50

Mike is een echte vakman. Hij levert topkwaliteit en gaat niet weg alvorens het perfect is. Voor het maken en plaatsen van een wandmeubel hadden wij vooraf een vaste prijs afgesproken, maar naar mijn idee heeft hij meer uren gemaakt dan vooraf was ingecalculeerd. Deze heeft hij niet extra in rekening gebracht en toch een top product geleverd. Wij genieten nog elke dag van de mooie wandkast die hij heeft gemaakt en zullen hem in de toekomst zeker weer benaderen voor andere klussen. Kortom, niet twijfelen en ik garandeer u dat u geen spijt zal hebben indien u hem opdrachten gunt.

Remon    

Inloop kast maken 320 x 200 cm.

Wij zijn met Mike in zee gegaan na een goed gesprek te hebben gehad over onze wensen! Hij heeft prachtig werk geleverd en het eindresultaat is zelfs boven onze verwachtingen. We zijn echt super blij met onze inloopkast!

Ton    

Landelijke L-keuken met losse meubel.

Goede vakman heeft zonder problemen de keuken netjes geplaatst en volledig aangesloten.

Anoniem    

Lengte rond 3.5 m. en eiland is 2.5 m.

Wilde een keuken plaatsen na de opdracht geplaatst te hebben kwam ik bij Intus-Klus. Wat mij gelijk al opviel is dat hij zijn afspraken erg goed nakomt en betrouwbaar is. De klus is goed afgerond Hij is zeer content en denkt met je mee. TOP Mike. Zou hem zrk volgende keer weer zo aannemen.

Anoniem    

Klaar om je project verder uit te werken?

Deel je gedachten met ons. Wij maken graag een vrijblijvende offerte zonder verdere verplichtingen.