Over ons

Wij bouwen op maat gemaakte meubels die decennia lang gekoesterd zullen worden. Vervaardigd met de beste houtsoorten en materialen, kun je er zeker van zijn dat jouw op maat gemaakte meubelstuk op tijd en met de grootste professionaliteit wordt geleverd.

Intus-Klus is gespecialiseerd in al uw klussen in huis of bedrijfspand. De meest voorkomende werkzaamheden kunnen wij uit handen nemen. En dit alles tegen een betaalbare prijs. Dus zoekt u een helpende hand voor een project in huis, dan bent u hier op het juiste adres. Wij staan voor kwaliteit, klantvriendelijkheid en een goede service.

Na mijn benodigde diploma's, ben ik begonnen als ambachtelijke meubelmaker. Hier heb ik veel ervaring opgedaan in diverse houtsoorten en ambachten.

Na jaren hierin te hebben gewerkt, heb ik besloten om als interieurbouwer te gaan werken. Zowel maken als plaatsen. Hele diverse meubelen en keukens geplaatst. Van kasten tot balie's. Van keukens tot wandplanken. Dit alles wordt in nauw overleg uitgevoerd. Het werk wordt in detail besproken zodat u krijgt hoe u het hebben wilt. Alles wordt netjes achtergelaten, en al het afval wordt meegenomen.

Kwaliteit staat voorop. Ik werk nauwkeurig en precies. Alles wordt met het juiste gereedschap bewerkt, zodat het eindresultaat er ook mooi en strak uit ziet.

Intus-klus™ is toegewijd aan:

  • Bouwen aan jouw visie.
  • Je verwachtingen overtreffen.
  • Meubels van de hoogste kwaliteit maken die de tand des tijds kunnen doorstaan.
  • Je produkt op tijd afleveren.
  • Werkt samen met lokale, zeer bekwame vakmensen.
  • Wij gebruiken alleen het beste hout en materialen in al onze ontwerpen.

Klaar om je project verder uit te werken?

Deel je gedachten met ons. Wij maken graag een vrijblijvende offerte zonder verdere verplichtingen.

Klaar om je project verder uit te werken?

Deel je gedachten met ons. Wij maken graag een vrijblijvende offerte zonder verdere verplichtingen.